Lenotti Cellars - Winery

Lenotti Winery

יקב לנוטי נוסד בשנת 1906 במחוז ונטו, בלב הגבעות שעל שפת אגם גרדה, בין מטעי זיתים וכרמים. מאז ועד היום היקב מנוהל ומופעל על ידי משפחת לנוטי. 

יינות היקב מיוצרים מדי שנה, באופן בלעדי, מהענבים המקומיים הגדלים באזורים ורונה וגארדה. היינות המפורסמים מביניהם הם: אמרונה, ריפאסו, ברדולינו, סואבה, קסטוזה ופינו גריג'יו.

אזורי גידול הענבים אידיאליים לגידול גפנים, הודות להשפעתו האקלימית הממזגת של אגם גארדה.

היקב ממוקם בלב הכפר ברדולינו על שפת אגם גארדה ומאובזר בציוד מודרני המאפשר ייצור, יישון ושימור יין בתנאים אופטימליים.

תשומת לב מיוחדת מוקדשת לבחירת ואיכות הענבים וכן לתהליך ייצור נפרד של ענבים הנבצרים בכרמים השונים.

הכרמים של לנוטי מתפרשים על פני 1,100 דונם והם נחשבים בין הטובים באזור, בזכות שיטות הגידול ואיכות הפרי.

במרתף היקב, העומד בתקני איכות בינלאומיים, מתבצעים תהליכי ייצור היין המשלבים כבוד למסורות היין המקומיות, יחד עם שימוש בציוד ושיטות מודרניות כגון תסיסה בטמפרטורות נמוכות, אחסנה בטמפרטורות מבוקרות ופס ביקבוק סטרילי בטמפרטורה קרה.

טכנולוגיה חדשנית להפחתת רמות הגופרית מיושמת בכל יינות היקב, בהצלחה יוצאת דופן בכל הנוגע לשמירה על אופיים המקורי של היינות ורעננותם לאורך זמן. באופן זה, מצליחים יינות לנוטי לפתח את אופיים וטעמם הייחודי, תוך שמירה על איכותם לאורך זמן.

יינות היקב זוכים מידי שנה בפרסים בתחרויות יין מקומיות ובינלאומיות ונכללים במדריכי היין האיטלקיים החשובים. היקב גאה לייצר את היינות הטובים ביותר מהאזור. יינות המהווים תוצר של מסורת, טבע, עבודה קשה וקפדנית וגאווה משפחתית.

Since 1906
Vini Classici del Lago di Garda e Verona

מוטו היקב

"אנו שמחים וגאים להציג ללקוחות שלנו את מיטב הייצור שלנו שהוא באמת תוצאה של הטבע, המסורת, המקצועיות והגאווה שלנו ביינות".




מסורת לצד חדשנות

במרתף Lenotti כל תהליכי הייצור מתבצעים תוך כיבוד קפדני של המסורת הטהורה ביותר בייצור יין בשילוב עם שימוש בשיטות העדכניות ביותר, כמו טמפרטורה נמוכה תסיסה, אחסון מבוקר טמפרטורה וקווי ביקבוק קר סטריליים.

טכנולוגיה חדשנית להפחתת גפרית , מיושמת על כל היינות עם תוצאות שניתן להגדיר "יוצאות דופן" בכל הנוגע לשמירה על אופי אמיתי ואריכות ימים. יינות היקב מסוגלים לפיכך לפתח אישיות וטעם אופייני משלהם תוך שמירה על רמות האיכות הגבוהות ביותר ולקבל מדי שנה פרסים לאומיים ובינלאומיים רבים והם כלולים בכל מדריכי היין האיטלקיים החשובים ביותר.